11 frågor

1. Om du var fast på en öde ö, vilka tre saker skulle du då ta med dig?
Helt klart min mobil, hörlurar och en melon. (Men liksom orka, jag skulle väl inte direkt ta med mig de där sakerna? Antagligen skulle jag ta med mig något bättre men ja, jag klarar mig inte utan musik och min mobil och en melon är ju stor och mycket saft i så det finns mycket att äta på den. :) )
2. Om du vann en miljon, vad skulle du göra med pengarna?
Jag skulle nog vilja köpa en resa för att titta på One Direction, sen typ shoppa utan budget och sen ha värsta festen men det bästa hade nog varit att sätta in allt på mitt konto och sen ha de i framtiden. Men kanske skulle använda lite också, vet inte. (MEN SKULLE NOG SHOPPA LITE<3333)
3. Favoritfilm, och varför?
One Direction Up All Night - The Live Tour SÅKLART. Fast annars gillar jag tusen gånger starkare väldigt mycket, sjukt bra film måste jag säga!
4. Rakt eller lockigt hår?
Lockigt är sjukt fint, så lockigt. Men på mig är det bara fult, så jag brukar platta det. Men rakt är så tråkigt så ja. Skulle vilja att mitt hår var lika fint som Eleanor Calders, det är så fint. Sen brukar man ju säga att man har en dålig hårdag, jag har ett dåligt hårliv, sorgligt asså.
5. Om du fick åka vart du ville, vart skulle du åka och varför?
Till New York, på nyår, i Times Square, sjukt coolt skulle det vara. Sen finns det så många shoppingställen där, oh my gosh. Annars typ London eller Australien för i Australien är det ju typ sjukt nice att bada.
6. Om du bara hade ett dygn kvar i ditt liv, vad skulle du göra?
TWEETA ONE DIRECTION ATT JAG SKULLE DÖ OM ETT DYGN. Nä, just kidding. Jag skulle väl säga hejdå till alla jag älskade och lyssna på den bästa musiken. Jag vet inte, typ det kanske?
7. Favoritårstid, varför?
Tycker om alla årstider, jag tycker alla är mysiga. Hösten är liksom kall och mysig, vintern är detsamma, på våren börjar det bli ljust ute men sommaren är nog ändå bäst så jag väljer tha sommar.
8. Om du fick leva om en händelse i ditt liv, vilken skulle du välja?
Antagligen när jag såg One Direction första gången på riktigt alltså. Det var typ bäst fast jag såg de ju på håll så ja, men det var ändå så bra!

9. Coca Cola eller fanta?
Fanta trooor jaaag...
10. Favoritsmycke?
Jag gillar de flesta smyckena, fast jag är inte någon smyckemänniska. Jag köper aldrig smycken för det känns som att jag slösar pengar så jag brukar inte köpa smycken så ofta. Men jag gillar ringar. :)
11. Hur ser en vanlig morgon ut för dig?
Först vaknar jag av alarmet klockan halv sju och stänger av det. Sen går jag upp klockan sju och kollar min mobil. Sen går jag upp ur sängen kvart över och får panik för att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Sen får jag stressa i mig frukosten och sen kommer Tilde och då går vi till skolan. Jag har ALLTID så roliga mornar.
______________________________________________________________________________________________
Jag blev utmanad (AA, detta var en riktig utmaning, haha, ärligt det låter rätt töntigt) av Jessica att göra 11 frågor. Skulle kunna svara på varje fråga 1D-relaterat fast det gjorde jag inte, det skulle vara tjatigt. Men är det typ mening att man ska 'utmana' några nya? Tycker jag låter jobbigt. Haha, jag är så lat.

Kommentarer
Postat av: Nathalie - Noveller

SV. Åh, tack så jätte mycket!!

Nästa kapitel kommer på Söndag, då får du läsa den spännande fortsättingen haha :))

Kram

2012-06-01 @ 22:23:26
URL: http://torpenbergs.blogg.se/noveller

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0