Strawberry at a monday

Den här godingen drck jag till lunch, älskar smoothie, så enkelt och gott. Brukar dricka det innan träning och till mellis. Just nu bakar vi, ni får se sen var det blir, hoppas i alla fall att det blir gott. :)

Valborg

Hello! Borde verkligen ta tag i massa nu innan jag och Tilde ska baka. Ändå sitter jag här och har pyamaskläder på mig. Jag måste städa mitt rum, och lite andra ställen i huset. Tog den här bilden igår när det var så sjukt fint väder. Hoppas alla får en bra valborg, bloggar senare!

Converse

Jag och Tilde var lite kreativa, hihi. Fast det var svårt att fota det eftersom att jag inte att något att stå på. Fick inspiration från Siri om någon undrar, sjukt inspirerande blogg och tjej förövrigt. Titta gärna in hos henne. :)
Tänkte också om jag skulle börja med en ny design, men jag vet inte. Nu ska jag snart äta middag, och sen ska jag cykla ner till centrum med Tilde i det fina vårvädret. Ses.

Ingen söndagsångest

Weho, imorgon och på tisdag är jag ledig. Så sjukt skönt. Har köpt en cykel idag, tittat på min lillebrors fotbollsmatch och ätit på McDonalds. Imorgon ska jag och Tilde baka tror jag. Vet inte vad jag ska göra nu men ska nog fota lite, och chilla. Ha det bäst.

Bubbles

Sitter och gör ingenting just nu, kul.. Men ska nog göra middag snart till mig själv, haha. Jag är helt ensam fast det var för att jag är så lat och inte orkar gå till Wilma. Jaja, vi ses!

Pancakes & strawberries

Hejhej! Idag efter min fotbollsmatch åt jag det här till lunch. När det var en pannkaka kvar tänkte jag vara lite kreativ, hehe. Stjärnan blev ju fin där va. Sitter bara och tar det lugnt just nu, ska redigera lite bilder och så. Är så glad att det är så varmt nu, har hört att det ska bli varm på valborg också, bloggar senare, puss. 

En liten krokus

Hejhej! Är rätt trött just nu så det blir rätt dåligt med bloggningen. Måste bara hitta motivationen. Nu är jag ganska trött och vill sova så det ska jag göra. Ska verkligen försöka blogga imorgonbitti, godnatt och sov gott!
Kan också passa på att tacka för alla fina kommentarer jag får, tacktack. 

tro, lycka & vilja

Det blir typ mest bilder på mig just nu, men jag känner att jag inte har så mycket tid just nu, liksom som att den inte räcker till. Men jag försöker göra så gott jag kan. Snart är det ju maj och allt också. Så jag hoppas att jag får mera inspiration nu när våren kommer på riktigt! Godnatt, nu ska jag sova, ses imorgonbitti om jag orkar.

hatarhatarhatar

Köpte de här shortsen från Gina Tricot. Om någon undrar alltså. Jag hatar mig själv, som har varit så slarvig och låtit någon lyckats sno min mobil. Och såklart kommer jag inte få någon ny, alltså ja, kanske elakt att bry sig så mycket om en mobil, FÖR TÄNK PÅ BARNEN I AFRIKA. Men nej, det är faktiskt en annan sak. Alltså jag saknar min mobil så JÄVLA mycket. Allvarligt talat, tyck vad ni vill, men JAG ska i alla fall försöka få ihop till en ny.
Ja och nu lämnar vi det ämnet, det var 16 grader igår. :))))) Vill gå i shorts och så nu, sen blir det ju inte sämre av att vi har en liten långhelg också, men nu ska jag gå och lägga mig, puss och godnatt!

olycka


Gissa vad som hände idag? Mitt liv gick sönder, det försvann, det blev kidnappat, någon stal det. Min mobil, min KÄRA IPHONE. Jag hittar den inte, någon tog den, hoppas jag, för om inte är jag iphone-blind vilket nog skulle vara ännu hemskare. Fast nej, jag tror nog någon tog den. Så nu är mitt liv borta (eftersom att mitt liv är One Direction). Så ja, hejdå.
Nu ska jag träna, hejdå (igen).

I'm not in love with sunday

¨
Just nu går jag faktiskt mest runt och är lat. Tänker för mycket One Direction och glömmer bort att leva mitt riktiga liv, eller inte helt för Tilde är lika galen som jag. Igår shoppade jag lite nytt, har förresten skaffat twitter fast jag fattar inte grejen, inte än.
Sen tänkte jag att, man kan inte sitta och deppa över typ, ja, ingenting. Man ska vara glad och vara kreativ, fast nä, det var ju inte så lätt som trodde.

Cat

Godmorgon! Idag regnar det som jag vet inte, så himla jobbigt. Vaknade halv sju imorse och var jättehungrig. Vill ursäkta för att jag inte har uppdaterat på flera dagar men det är för att One Direction tar upp halva delen av min hjärna. Så ja.. Men jag mår bra i alla fall, och hoppas att ni också gör det.
Sen undrar jag, är det något särskilt ni vill att jag ska skriva om eller visa? Har så lite ork just nu.
Sen kanske ni skulle kunna ta en titt på min och en av mina närmaste vänners novellblogg? HÄR.

Femtonde april

Chacha. Coolt att säga så va? Jag vet. Är inte så taggad till skola imorgon men det ska faktiskt ändå bli lite skönt att komma tillbaka. Sommarlov nästa! Jag stör mig på att jag är hungrig hela tiden, en halvtimme efter att jag har ätit en måltid är jag hungrig igen. Huh. Tänkte mest säga att ni ska läsa min novell, sjukt snäll om ni kommenterade den, eller i alla fall tittade in. Länk HÄÄÄR.
Sov gott! 

Sunday

Hej, jag dog igår. One Direction var på tv4. Seriöst, JAG DOG. Nejmen tjejen var värd det i alla fall, vad det verkade som. Avis är jag i alla fall. När jag åkte hem från Tilde var jag helt mätt, vi åt glass, pizza, godis, chips och drack läsk, onyttigt. Njuter av sista lovdagen, ses!

Tygkasse

Den här tykassen köpte jag i onsdags. Jag hade inte tänkt köpa den men jag tänkte att en tygkasse är ju bra så ja, jag köpte den för heeela 80 kronor på Monki. Hihi, ett bra köp tyckte jag i alla fall. Snart ska jag till Tilde och vara där hela kvällen, sen är ju One Direction med i Kvällen i din, hahah, ska se det för att de är med. Men ses!

I'll be there for you

Godmorgon, eller något sånt. Jag vaknade av vinden, det blåste sjukt mycket. Och sen, såklart snöar det. Kul, nu blir det ingen fotbollstunering heller så jag vet inte vad jag ska göra, typ ta det lugnt och köpa glass, BEN AND JERRY'S here I come! Igår spelade jag fotbollsmatch också, det regnade, som fan. Men, bloggar senare!

11 april

Igår träffade jag personerna på den andra bilden. Vi gick runt i stan, var inne i affärer och fikade och åt.
Nu är jag med Wilma och vi har inte gjort särskilt mycket men nu ska vi gå och spela fotboll på brantan, sen får vi se vad jag gör idag men ja, ses!

Klantigt

Haha, alltså jag är så klantig. Jag satt in fel länk när jag gjorde min testblogg så alla som har tryckt på "kommentera" har kommenterat på min testblogg istället för min vanliga. Och det märkte jag igår, eller en av mina vänenr sa det till mig så det har varit så länge. SÅ dumt men nu har jag fixat det i alla fall.

Fall in sleep

Godmorgon! Snart ska jag åka hem från min mormor i Norrland. Jag har typ hela min vecka planerad. Imorgon ska jag träffa några fina, och på torsdag vet jag inte men på fredag, lördag och söndag ska jag spela fotboll. Nu ska jag packa ihop allting, ses!

Annandag påsk

Idag är det annandag påsk och jag har tillbringat min lilla tid den här dagen framför el dator. Mamma frågade om jag ville gå på promenad men jag är hellre hemma och äter choklad, c00lt. Fast jag äter inte någon choklad, nä, man blir tjock då. Imorgon åker jag hem från min mormor men just idag är jag så snygg som på bilden, med slitet och smutsigt hår. Lalala.
Förresten, läs min novell som jag har börjat på, alltså det kanske är sjukt konstigt men jag tycker det är kul så ja, gör som du vill. Läs den häääär.

Natt

Hej natt och alla som just nu är uppe! Sitter och väntar på att det där avsnittet av One Direction i iCarly ska komma ut. Haha nörd jag vet men jag var liksom tvungen att se om det funkade ändå och nu sitter jag här uppe mitt i natten och väntar, spännande, hehe. Men nu ska jag underhålla mig i en kvart till så får vi se hur det blir, ses imorgon. :)

Glad påsk

Glad påsk. :) Hoppas alla får en bra påskafton, sitter och läser en novell jag är helt fast vid. Haha, jag kan inte sluta läsa. Och vindruvor är gott, hehe. Men har inte så mycket att säga, jag bloggar senare!

Madame Tussauds #1

1. Nicole Kidman 2. Beyoncé 3. David & Victoria Beckham 4. Angelina Jolie & Brad Pitt 5. Zac Efron 6. Selena Gomez 7. Amy Winehouse 8. Britney Spears 9. Robert Pattinson & Taylor Lautner 10. Christina Aguilera

I februari var jag i London och då var vi på Madame Tussauds. Lite överskattat enligt mig faktiskt. De i Harry Potter fanns liksom inte (wtf). Inte One Direction heller (</3). Men det var ändå rätt kul att se dockorna.
Om man ska dit rekomenderar jag att man köper biljetter tidigare, annars måste man stå i en otroligt lång kö, inte så kul alltså. Det kommer mer också.



Early in the morning

Godmorgon. Idag gick jag upp typ, tidigt. Jag lyssnar på musik just nu i bilen, fryser lite och är lite hungrig. I norrland är det ju fortfarande snö vilket är tummen ner. Men i alla fall jag funderar på att visa bilderna från Madame Tussauds i London. Någon som skulle vilja det? Ha en bra dag. :)

Skärtorsdag

Tänkte skriva något sjukt bra i det här inlägget men nejnej, SÅ bra är jag ju inte på att skriva, eller är jag? ..
Men alltså idag är ju typ dagen man ska tigga godis, och jag har inte gjort det, jag som älskar godis. Fast jag får nog på lördag, haha. Ska snart sova (!!!) för jag ska gå upp 3 imorgonbitti (!!! igen). Godnatt.

Åt helvete med Dr. Martens

2 steg från paradise - Håkan Hellström
Idag fick jag hem mina Dr. Martens, wihoo. Köpte de på Junkyard här. Jag ska äta middag nu och packa klart, sen ska jag gå ut. Jag slutade halv fyra idag och det var inte så kul men jag åt en god pärondaimglass sen, hihi. Jaja, ses! 

Torsdag

Godmorgon, idag är det minusgrader vilket inte är det roligaste. Jag hoppas det blir varmare senare. Mina Dr. Martens har kommit också så det är jättebra. Idag ska jag packa när jag kommer hem och sen kommer jag vi åka tidigt imorgonbitti. Men ses sen!

Rainbow

Hej! :) Anledningen till att jag skriver massa citat nu hela tiden är för att det beskriver så bra hur jag mår. Jag har mått så konstigt nu för tiden så det är så, jag är inte direkt en citatmänniska, eller jag börjar väl bli det, hehe. Imorgon börjar jag i alla fall sent, kvart över nio, så skönt med sovmorgon, fast sen slutar jag halv fyra, inte kul. Hörs.

Vinnare

Igår vann jag en tävling (eller idag) hos Filippa. :) Taack! Det var en egenligen vara en liten länk men den höjde min statistik så ni som kommer hit får gärna stanna kvar så blir jag jätteglad! Kommentera om jag ska ändra något så det blir bättre och så. Men nu ska jag dra på träning så vi hörs ikväll!

Just fly away and see the dreams came true

Hejhej! :) Jag är så glad för nu börjar det bli varmt igen så det är skönt när jag tränar fotboll så är det inte så kallt. Snart kommer nog mina Doc's också, ihi, längtar. På påsklovet ska jag bara chilla galet med massa fina vänner, äta godis och så. Fast det blir träningar också men det är bra tycker jag. Nu ska jag på träning, ha en bra kväll, hejdå!

3 april

Igår fyllde Håkan Hellström år. Åh, han är så bra! Grattis till honom där va.
Är i skolan just nu och ska snart ha träslöjd. Världens tråkigaste ämne. Men vi ses sen.


Balloons in the sky #2

Hejhej. Här kommer andra delen av bilderna med Tora. Idag har jag haft träning och sen har jag slappat vilket jag inte borde gjort eftersom att jag har läxor och skit. Men nu är jag så trött så jag ska sova, men hoppas ni har haft en bra dag så godnatt. :)

Snart påsklov

Längtar till mitt påsklov som börjar på torsdag, men nu är det skola igen, hejdå!

Tulpaner

Hejhej! Kom hem från badhuset nyss, jag och Tilde hade jättekul. Vi åt gott och badade och så. Jag gick hem från tåget och nu är jag trött, kallt var det också ute. Just nu snöar det, inte kul.. Men nu ska jag städa kaninburen för vi ska sälja kaninerna pågrund av att jag har för lite tid, det är lite synd men ändå skönt, jag sparar ju tid och slipper ha dåligt samvete. Nu ska jag fixa det, ses sen! 

Balloons in the sky

Här är de första bilderna på Tora, och det kommer fler vill jag lova. Snart kommer Tilde hit och vi ska åka och bada, men innan ska vi äta pizzan från igår. Jaa, kul coh veta. Men idag är det fortfarande snö och typ kallt men jag hoppas att det försvinner snart, ses.

1 april

Godmorgon! :) Idag är det första april, tråkigt att det ska vara på en söndag så att man inte kan lura någon i skolan men ändå.
Tog bilderna igår när jag fotade Tora i skogen. Ljuset var så fint och det blev ju extra bra med snön så det är väl kanske liiite positivt med snö i alla fall. Vet inte vad jag ska göra idag men vill verkligen hitta på något så får väl göra det.

RSS 2.0