Sluta dröm om det ljuva livet

Idag har jag fotograferat Tora, hon är 8 år men sjukt bra att umgås med ändå. Vi fotade massa bilder och sen när vi var klara gick vi in och drack varm choklad och åt kanelbulle. Mysigt alltså. Efter det tog jag det lugnt och nu sitter jag och gör ingenting. Om 40 minuter är det ju Earth Hour och jag tror vi ska släcka, jag ska nog läsa en bok och äta mitt godis. Snart kommer bilder på Tora, ha en bra kväll.

Saturday

Hej! Är hemma själv just nu och jag ska göra lunch nu, tror det blir räkmackor eller något sådant. Jag har beställt mina Dr. Martens nu så de borde komma i veckan. ÅH, jag blir så ledsen att det snöar, jag vill ha vår nu, jaja, hoppas den försvinner snart i alla fall.

El gato naranjo

Hello! Här är katten jag fotade igår lite och så. Men när jag vaknade imorse, gissa vad? Det snöade, fyfan. Hatar snön, men jag ska nog beställa hem några Dr. Martens till lite kallare dagar som den här, hade tänkt göra det tidigare men det blev inte av. Nu ska jag äta frukost så hörs vi ses, hejdå!

vårblommor

Var på promenad för ett tag sen och tittade runt lite i kvarteret. Jag fick lite bilder på en orange och fin katt och sen en hel del blommor. Men efter ett tag började det regna så jag fick avbryta. Vädret idag har varit helt opålitligt, först regnar det, sen blir det sol, sen haglar det och sen blir det sol igen, så har det varit idag i alla fall, i Stockholm.

Pärondröm, tid och ljusgult

Idag kom jag hem och åt den här godingen, en pärondröm.
Då var klockan ungefär såhär mycket, eller ja, den var såhär mycket, 14:46.
När jag åt min risifrutti och klockan var 14:46 hade jag på mig mina bästa ljusgula, nya jeans. Gillar de massa.
Samtidigt såg det ut såhär utomhus, det var ju rätt fint. Hoppas alla mår bra och ni borde prova pärondröm, massa god alltså. 

Påsklilja

Nu är våren här, wiho. Det är den första april på söndag även fast det typ snöar just nu, men det gör inte så mycket. Idag slutar jag runt två så det är skönt, sen har vi gäster ikväll också. Men hoppas att alla mår bra och har en innerligt bra dag, seees.
Aprilhimlen - Håkan Hellström

Live Laugh Love

Slutade skolan efter lunch idag, har haft utevlingssamtal, tittat på fotbollsmatch i regnet och ätit godis. Bra torsdag. Nu lyssnar jag på det här och ska titta på kontoret, men godnatt och vi ses imorgon!

Flower

Godmorgon, hur mår alla? Hoppas det är bra i alla fall. Idag har jag nationella prov tror jag och sen halvdag så det är skönt. Efter det har jag utvecklingssamtal också, sen blir det plugg och så, snart är det lov vilket ska bli skönt, jaja. Nu ska jag till skolan snart, hejdå!

Onsdagskväll

Här är min andra fina kanin, Pim heter hon. Köpte henne i höstas så har alltså inte haft henne så länge, tänkte inte säga så mycket nu men typ, ha en bra kväll. 

Vita converse

Nu har mina nya converse kommit, wiho, glad nu. Har ni några converse, och vilken färg i så fall? Kul att veta. :) Just nu regnar det ute och det är så mysigt med regn, eller inte när det är för mycket men ändå. Nu ska jag vila, ses! 

She gave all she have

Hej alla! Ligger i min säng och ska snart sova nu. Är trött och så, vill bara sova. Imorgon har jag träning igen men det är skönt att jag inte har några läxor i alla fall. Ska sluta babbla nu och sova så att jag är pigg imorgon, godnatt!

Black hat

Hej, fotade bilderna today och snart ska jag på träning, vi hade ett spanskaprov idag men sen är alla prov och sånt jobbigt över! Eller vi har ju nationella prov fast det räknas inte, säger vi.. Snart är det ju också april, på fredag tror jag? Om två veckor ungefär är det ju lov också, men nu ska jag fixa mig, hejdå!

Siluetter

Godmorgon! Fotade de här bilderna för någon dag sen, det blev rätt snyggt med redigering och så. Idag har jag spanskaprov igen, det kommer nog gå halvbra, men jag ska plugga lite nu innan jag ska till skolan. Utomhus är det sol men inte så varmt så jag hoppas att det blir varmare senare. tacohej.

B&W - Tilde

Har kommit hem nu och sitter och bara tar det lungt i soffan. Jag fick hem ett par massa fina byxor som var ljusgula. Och sen en tröja, nu ska jag bara göra lite finslip i den nya designen och sen sätter jag nog upp den, see yo.

Våffeldagen

Hallo, idag är det bästa våffeldagen. Älskar våfflor, just nu tittar jag på tv och snart ska jag och My åka till Skhlm. Nu ska jag gå och så ska vi åka, hoppas att jag kommer hem med något bra. Hejdå!

25 mars

Nu ska jag åka till Älta för att spela fotbollmatch, för någon vecka sen spelade vi mot de och det blev oavgjort. Den här gången ska vi vinna. TAGGA! Hejdå.

I see it in your eyes

Hej, sitter och har snart gjort klart den nya designen, peace liksom. Lyssnar på musik och så, ska snart sätta på någon serie, äter lite godis. Imorgon har jag match igen, så jag får ingen sovmorgon då heller. Bilden är på Tilde som jag fotade idag, lala. Imorgon ska jag shoppa med My, det ska bli kul. Kram!

blå jacka

fick hem min jeansjacka idag, är väldigt nöjd över den faktiskt. om någon undrar är den från H&M. har chillat med tilde den här dagen, vi gick ner till centrum för att köpa godis och sen har vi bara varit i solen. äter godis just nu och tänkte börja med en ny bloggdesign, see ya.

plant of plastic

Hello! Jag har kommit på hur man använder close-up filter nu, eller jag fick reda på det tack vare den här tjejens blogg. Väldigt fin och bra blogg faktiskt. :) Har spelat fotbollsmatch fast vi förlorade, tråkigt och blä men jag gjorde mitt bästa. Nu ska jag se klart på en film jag såg igår och sen ska jag äta. Ha en bra lördag! :)

My little bunny

Det här är min kanin Cindie, hon är så söt och snäll. :') Fast jag måste sälja henne och min andra kanin för att jag inte har tid med de längre vilket är synd, men det är nödvändigt. Fast jag undrar om någon vill köpa de, även fast det båda är snälla. Har precis sätt film och ätit chips och dip, väldigt mys.

Fjäderhalsband

Det här halsbandet fick jag från Tilde, tycker massa om det. Fast fick det i Oktober när jag fyllde år men ändå. Vet inte vart det är köpt men skulle gissa JC eller BikBok. Idag är det typ bästa vädret igen. Jag har släppt ut mina kaniner och fotat de, nu tittar jag på tv. Ses! :)

friday, friday!

Hej, det är fredag idag och vädret är på topp. Jag är glad fast jag vet inte vad jag ska göra efter skolan. Imorgon och på söndag har jag fotbollsmatch men hoppas på att göra något roligt ändå. Här är några bilder från instagram, typ senaste. Men nu ska jag ha lektion, hejdå!

tjugoandra mars

Hejhej. Idag har det varit sådär lagom varm och skönt, fast skulle gärna se att min jeansjacka kom hem till mig nu. Det har varit 15 grader och jag svettades när jag gick hem, liksom glädje typ. Jag har också gjort om lite i designen och jag har fått 10 följare på bloglovin', kul gör mig bara dårå. Nu ska jag typ sova, är trött, godnatt.

rosa och blått

Igår kom mina ringar jag hade beställt hem. Snygga tycker jag i alla fall och fina färger till våren och så. Köpte båda två på juvlia.se, väldigt snygga ringar faktiskt. :) Om en halvtimme ska jag till skolan, gick upp tidigt idag, vaknade liksom tidigt. Jaja, ha en bra dag i alla fall!

baby you light up my world light nobody else

Hello friendos! Just nu har jag inga läxor eller prov alls. Men nästa vecka har vi nästa delen i nationella prov i matte och ett till spanskaprov. Chillar galet nu och det har varit världens bästa väder idag, hela 17 grader, längtar så efter min jeansjacka, svettades verkligen förut. Jag och Tilde invigde också den första vårglassen, ihi, mums.

äppelhjärta, äppelhjärta

hejhej. har precis tränat och nu ska jag äta mat, mums, är hungrig. sen har jag ett spanskaprov imorgon och sånt tråkigt. men hade tänkt ändra i designen snart för känner verkligen att det behövs lite nytt.

guitargirl

borde egentligen sitta och plugga spanska vid det här laget men blev så inspirerad och började ta massa bilder så nu har jag några på lager i alla fall. ska äta nu och så, blablabla, mår bra hihi. hejdå.

120919

Hej alla fina! Det har blåsit något sjukt mycket idag, längtat efter lite saker jag har besällt hem och tänkt på alla prov som vi ska ha. är trött, har inget att berätta men jag hoppas att alla mår bra eftersom att det inte är särskilt kul att må dåligt, tackohej.

Through my camera lens

Har varit ute och gått med wilma idag och det var bäst, sen har jag pluggat spanska vilket inte var lika bäst eftersom att jag får utbrott inom mig när jag glömmer bort något. Vi har spanskaprov på onsdag men förövrigt så mår jag bra. Jag träffa några fina snart hoppas jag, men puss, nu ska jag ta det lugnt och vänta på att kontoret ska börja.

Turkost

Fotade den här bilden för typ två månader sen, hihi. Jag gillar färgerna i den. Har inte gjort någonting idag nästan. Jag köpte godis och sen har jag tittat på en film nu den här kvällen. Nu är jag trött så jag ska sova, godnatt på allihopa. 

Lite vill ha

Vill ha det här nu! Och längtar tills mina converse kommer så att jag kan börja använda de.
Idag spelade jag i alla fall match och det gick jättebra, har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Jag gjorde lunch och nu tittar jag på tv. Egentligen borde jag städa, plugga och gå ut en sväng men jag vet inte.

life is just a history

At the moment: Läsa FRIDA och sen sova. Imorgon har jag match så jag måste sova snart. Jag har haft jättebra med Tilde och Wilma, men imorgon blir det plugg för spanskaprov tror jag. Orkar inte, men kanske för att jag är trött just nu. Jaja, godnatt!

Teenager Posts

Älskar Teenager Posts. Man känner ju igen sig på så många, eller i alla fall jag. Sitter här med Tilde och Wilma. Vi har köpt färdig pizzadeg och tomatsås, grillchips, coca cola och marabouchoklad. Gottgott, fast det är inte så bra, ehehe.

friday!

Godmorgon fredag! Har precis ätit frukost och kollat på Elsas Värld. Snart ska jag bege mig till skolan, vi har matteprov men jag tror att det kommer gå rätt så bra ändå. Efter skola ska jag vara med Wilma fast jag vet inte riktigt va vi ska göra men det blir nog bra, ha det gött.

happiness & smile

Hejhej!  Imorgon börjar jag klockan nio och imorgon är det fredag, wihoo. Men jag ska berätta en rolig sak, i typ söndags, då satt det en fluga på min mobil och av ren reflex kastade jag iväg den mot tv:n. Jag är sjukt klantig, HAHAH. Nu ska jag lägga mig i sängen och sådär, godnatt.

Music is my air

Hejhopp! Jag mår finfint idag. Det är fredag snart, mitt prov gick bra, det är Elsas Värld idag och nu ska jag ha träning.
Imorgon har jag matteprov också. Inte så intressant men har inte så mycket att säga men jag mår bra och jag hoppas att alla andra också gör det!

Frightening

Hello! Är i skolan just nu, har precis haft ett prov som jag tror gick rätt så bra. Idag slutar jag sent och sen har jag träning. Imorgon ska jag vara med Wilma så det kommer bli jättebra. Bilden tog jag i söndags på Tilde, den är lite deppig och just nu är jag inte deppig. Bara att jag känner mig ful och stressad men annars är det bra! :D Ha en fortsatt bra dag.

130312

Hallo. Vi fick pannkakor i skolan idag, hoho. Jag blev glad, sen har det varit en svängig dag, eller jag har haft humörsvängningar. Det är faktiskt sjukt jobbigt, jag har det hela tiden. Snart ska jag på träning men först ska jag plugga och sånt, blä. Hejdå.

Smoothie - fråga

En person frågade hur jag gjorde min smoothie och det var lätt men kan ändå säga.
Jag hade i:
- Jordgubbar
- Hallon
- Banan
- Naturell yoghurt
- Socker
Men kan ju ha vaniljyoghurt men sådär brukar jag göra i alla fall. Man måste ju prova sig fram och känna vad man själv gillar bäst. :)

spring till det vackra

Jag är trött just nu, väldans, känner jag. Fotade lite idag och sen har jag pluggat på NO för vi har prov den här veckan och nästa vecka. Tycker att det är halvjobbigt, för jag vill hinna med så mycket. Och sen vill jag dessutom köpa mycket, fast det tillhör inte det här fast ändå. Nu ska jag krypa i sängs, godnatt.

the light shines

Godmorgon! Ska snart till skolan men tänkte, vill någon att jag ska visa bilder från Madame Tussauds när vi var i London? Hade glömt bort de liksom. Men nu ska jag till skolan, hoppas att alla mår bra.

Close your eyes

Heeej. Ja, fotade Tilde lite för ett tag sen. Är hemma själv just nu, sitter helt forever alone i soffan och tittar på barnprogram. Sen får jag titta på Kontoret helt ensam fast det är ju kul, hehe. Idag har jag pluggat, fotat och varit med tilde, på bilden då. Godnatt! 

Goodmornin'

Hej, vaknade för ett tag sen och sovit jättebra! Men ja, lite konstigt kanske att jag bloggar hos en kompis men jag och hennes lillasyster har spelat lite spel och sånt. Snart hoppas jag att Tilde vaknar och sen ska vi äta frukost. :)

Canoncamera

Tog det här bilderna idag när jag träffade en kompis som också var ute och fotograferade. Det var ett långt tag sen jag träffade henne men ja, det var kul. Älskar den senapsgula färgen på hennes vantar. Nu ska jag äta middag hos Tilde och sen blir det mello och godis, hoppas ni får en bra kväll!

My eyes turn to face the floor

Hello! Har spelat fotbollsmatch för ett tag sen, kom hem och åt och sen fotade jag lite. Just nu tar jag det helt lugnt, tittar på tv och har ätit glass. När Tilde kommer hem ska vi gå och köpa godis, sen ska vi titta på film och så sover jag hos henne, ha det bra!

090312

Hej, den här dagen har bestått av skola, väntan, vänner, glass och thaimat. Åt den här Ben & Jerry's, jag gillade den sådär. Den här veckan har jag mått jättedåligt men nu är mitt humör faktiskt på topp igen. Imorgon har jag fotbollsmatch och sen ska jag vara med Tilde hela helgen. Det kommer säkert bli jättebra tror jag. :)
Nu ska jag fundera lite på vad jag ska visa här och sen blir det att sova, sov gott!

Kony 2012

Jag antar att de flesta redan har sätt den här men de som inte har det, gör det. En elak människa kidnappar barn och använder de till massa saker, titta på videon och tänk efter.

Snart helg

Godmorgon. Kom på att jag hade prov idag och jag blev jättestressad. Vi ska ha trumprov i musik typ och jag kommer nog inte klara det. Jag kommer spela fel. Gud, jag är så nervös. Egentligen borde jag inte sitta här, men jag gör det ändå. Jaja. Ha en bra dag och hoppas att alla mår bra.

Jeansjacka

En sån här jacka skulle jag vilja ha nu till våren, det är jättesnyggt med jeansjacka. Jag hittade bilden på weheartit och redigerade den lite. Hoppas det inte är olagligt, hehe. Men vad tycker ni om jeansjackor?
Bildkälla

Sol, sol, sol.

Hei. Det här åt jag och lite såhär såg det ut utanför mitt fönster. Det börjar bli vår ute och jag börjar bli lite gladare. Snart kommer mina converse som jag har beställt (förhoppningsvis). Sen är det ju fredag och imorgon vilket känns rätt okej, även fast fredagar känns överskattade just nu.

Everything is red

Godmorgon! Här är lite bilder från London. Jag fotade de precis när vi kom ut från tågstationen. Det var fina hus där. Om en kvart ska jag gå till skolan. Vi har sex stycken lektioner idag, fast vi slutar halv fyra. Sen har jag träning. Men det som är bra att det är Elsas Värld idag.

Jordgubbssmoothie

När jag kom hem gjorde jag den här jättegoda smoothie! Har bloggat dåligt men det ska bli bättre, nu ska jag gå till fotbollen, he

Jag mår halvbra just nu. Tycker allt är jobbigt även fast våren snart är här. Vill inte vara ledsen men är det ändå. Jag orkar ingenting, ingenting alls. Men fotade lite ändå för att ha något att visa. Inte så jättekul men ändå.

Back to school

Godmorgon, idag är det tillbaka till skolbänken. Det kommer väl gå halvbra känner jag men det är faktiskt det minst viktiga just nu. Är beroende av One Direction just nu och typ borta från resten från världen.
Här är bussar från London, ha en bra dag i alla fall.

Lördagskväll

Har mått lite dåligt den här kvällen men nu mår jag bättre. Idag har jag bara tagit det helt lugnt vilket har varit skönt. Imorgon har jag fotbollsmatch så nu blir det sängen.
Godnatt och sovgott.

One thing

Åh de är ju så söta.

Before I die

We♥it

Fototävling hos Emma Johansson!

Nu ska jag vara med i tävling hos Emma Johansson. Det är en fototävling med temat porträtt, du kan ju trycka här för att läsa och var med, du förlorar ju ingenting. :)
Nu ska jag mysa med Ben & Jerry och fruktsallad framför någon serie, tacohej.

Half moon

Fotade månen för någon dag sen. Det finns ju inte mycket att göra med den men det blev ändå rätt så bra.
Vad tycker ni om bilden?

Some words

Hej våren! Snön håller på att smälta bort och det är så otroligt skönt. Sjukt glad, det är soligt och jag är rätt glad även fast mitt lov snart är slut. Jag är bara lite nervös inför musikprovet som vi ska ha men det ska nog gå bra om jag får öva i veckan.

Vitt pannband

Godkväll! Här är ännu en bild på My. Hon blir så bra på bild och är verkligen fotogenique. Den här kvällen har jag letat efter billiga converse och jag hittade några. Fast jag ska beställa de imorgon. Sen tänkte jag visa ett gott recept på en smoothie också. Nu ska jag lägga mig ner i sängen och läsa Elsas Värld, godnatt. 

den första mars

Nu har mina efterlängtade böcker kommit! Det blev ingen klippning idag, och inget bad heller som vi hade tänkt utan vi fikade istället. Ska börja läsa böckerna ikväll efter att jag har tränat.
Men i alla fall, när jag vaknade imorse hade jag fått 18 kommentarer på ett inlägg och det brukar jag inte direkt få så det var kul. :) Nu ska jag äta, hejdå!

Marsmånad, vårmånad

Godmorgon! Nu är det Mars och vår så himla skönt och bra. Det hör bilderna tog jag igår när jag fotade lite. Det var 11 grader och sol. Idag ska jag klippa mig och sen blir det träning. Nu ska jag vara med Tilde och Wilma, hejdå! 

RSS 2.0