Oh little bird

Här en mås från London. De kanske inte är särskilt vackra men jag blev ändå rätt nöjd med bilderna.
Jag känner mig sjukt trött just nu men jag kan vet inte varför. Jag hoppas bara på att jag piggnar till snart. Ska packa ihop lite saker och sen drar jag till wilma för att sova över där, jaja, ha det bra!

Morgonsol

Imorse vaknade jag nio tror jag. Det är 2 grader ute men solen var så fin så jag passade på att ta några bilder.
Idag ska jag göra några nödvändiga saker och sen ska jag, Tilde och Wilma göra något.
Nu ska jag mysa lite innan jag måste ta itu med massa saker, ha en bra dag!

sO TiRed

Jag sitter här och är sjukt trött efter min träning. Eller jag var trött redan från början men sen släppte det.
Nu är jag trött igen men jag ska nog äta lite och sen gå och lägga mig. ÅH. min säng. 
Jaja, heiidoo.

Laugh is love

Här är en till bild på My. Alltså, bilderna blev så otroligt bra, det tycker jag i alla fall. Pannbandet passade så bra och färgerna i bilden. Vad tycker ni?
Just nu är jag hos Wilma och jag har träning ikväll så pappa kommer och hämtar mig. Det känns som att jag kommer slösa bort hela mitt lov, men jaha, hejdå!

Starbucks coffee

När vi var i London var vi såklart på Starbucks och det var så gott kan jag säga, och mackan var jättegod. Jag drack också hasselnötskaffe. Synd bara att det inte finns i Sverige, även fast det finns liknande.
Idag ska jag vara med Wilma men nu ska jag äta frukost, ses.

När löven faller ner

ÅH. Jag har haft så kul med My idag. Vi har fotat så många fina bilder och det har varit bäst helt enkelt. Har massa att visa och det kommer blir svårt att välja ut alla att visa. Kommer bli mycket porträttbilder tror jag men det ska nog gå bra ändå. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men ska nog ringa Wilma. Nu ska jag i alla fall se Elsas Värld. Ha så bra!

If you want, you will

Godmorgon, eller god förmiddag kanske man ska säga. Idag ska jag vara med min vän My, hon väckte mig men det var bra. Annars kanske jag aldrig hade kommit upp. Igår glänste det sjukt fint på isen utanför oss, fast det var inte så varmt vilket är synd men jag vill ha vår nu, buhu. Jaja, nu ska jag ta och äta något litet innan My kommer, see ya.

Photoshoptips!

Här kommer mitt första tips som någon ville ha så here we go!
1. Välj Gradient tool.
2. Ta den transparenta röda.
3. Gör ett nytt lager.
4. Gör ett rött streck genom att dra musen så mycket rött du vill ha och sen väljer du soft light i rullgardinen.

Snälla skicka ett vykort

Det här klädde jag mig med idag. Jag har varit med Wilma fast vi har inte gjort något speciellt. Så himla skönt med lov nu, åh, det är bäst. Funderar på hur jag ska höja min statistik, för på något sätt måste det ju gå.
Tänkte göra ett photoshoptips snart, eller kanske nu. Ciao!

Rainbow

Vaknade och lyssnade på musik och bakade scones som var jättesalta. Fotade för en stund sen och hej. Det är lite vår ute nu, fast det är kallt vilket är tummen ner. Idag ska jag bara ta det lugnt, inga planer men kanske vara med kompis. Ha en bra dag!

Lördagsmys

Hej, idag har jag varit med min mamma och shoppat lite. Jag köpte hörlurarna här uppe som jag är väldigt nöjd med. Det är inte urbanears men ganska lika men mycket billigare. Sen bryr jag mig inte så mycket eftersom att jag inte lyssnar på musik så ofta men det är ändå kul med ett par snygga hörlurar.
Sen tänkte jag kanske börja visa lite så kallade outfit's ibland. Jag börjar ju få kläm på min stil lite så det kanske gör bloggen lite roligare. Nu ska fortsätta mysa, hejdå! 

Hemma, och lite natt

Jag har kommit hem nu och är trött men måste gå ut för att ge mina kaniner föda. Men jag orkar inte, det är ingen favorit direkt men sen ska jag lägga mig i sängen med min mobil och sova. För mina armar svider för att jag är sämst på att raka mig. Godnatt.

It's friday!

Godmorgon! Jag vaknade runt kvart över åtta och jag åt den här frukosten. Ute är det soligt och härligt, snön håller på att smälta bort och jag är så glad. Den här dagen hoppas jag blir bäst. Jag sitter fortfarande i pyjamas men jag ska klä på mig och fixa håret snart. Hoppas jag kan ha min vårjacka idag, ha en superdag!

Äntligen

Nu har jag fått sportlov! Gud så skönt det är. Jag ska fota, vara med vänner, läsa, sova, baka och titta på tv. Det är mina planer. Imorgon blir det en dag med de bästa och på kvällen en tjejmiddag hos Magda. Det blir jättebra, ha det bra så hörs vi imorgon. :)

Hyde Park

Hejhej! Här är lite bilder från Hyde Park i London. Det var så jättefint ljus och så, fast bilderna blev kanske inte jätteroliga men det var fint i alla fall, jag fotade fåglarna där också.
Just nu sitter jag och tittar på Mammor & minimodeller. Det är ganska kul fast mammorna är ju ibland helt knäppa. Nu ska jag fortsätta titta, ha en bra kväll!

Hai, en bild från london när vi var på starbucks och jag drack hasselnötskaffe, hihi. Det var gott och mackorna var jättegoda. Utomhus är det mest grått och väldigt trist, jag har varit trött hela dagen och nu sitter jag här med fina tights, en smoothie som är slut och en trött hjärna som vill lägga sig vid tv:n.

Hjärta

Hejsvejs! Jag är rätt trött nu för jag har tränat fotboll, jag ska bara borsta tänderna, ge kaninerna mat och sen ska sova, jag är faktiskt sjukt trött! Imorgon är sista riktiga skoldagen, på torsdag ska vi se på film och på fredag har jag studiedag så tagga lov nu, godnatt.

Big Ben

Här är fina Big Ben! Den är verkligen så otroligt fin och blir så bra på bild, haha. Men kom hem från skolan för en timme sedan ungefär och har druckit en smoothie. Alla mina bilder ser typ likadana ut, jag har liksom tröttnat på den drömska känslan, något som ahr något tips?

Guldbrun

Hej friends! Nu är klockan kvällen och här är lilla hjärtat som jag fotade lite idag, hon har blivit så stor nu.
Hon hoppade runt i snön och var nog lite rädd men sen fick hon komma in, kanske visar lite bilder på min andra kanin också om jag lyckas fota henne, aja, nu vänta lite saker, godnatt!

Randigt

Jeans - topshop l Linne - New look
Hejhej! Köpte det här linnet och jeansen i london. Sjukt sköna jeans! Idag var vi på flottsbro och åkte skidor, det var jätteroligt, nästan som en ledig dag för jag skulle verkligen kunna göra det en ledig dag. Vi slutade halv två och nu har jag varit hemma ett tag. Nu ska jag äta upp min mannafrutti och sen gå ut, hade!

Att sväva på moln

Godmorgon alla. Jag sitter här med en kopp från Starbucks och en tallrik utan yoghurt eller flingor så nu är det dags att bege sig till skolan. Jag har sjukt mycket bilder att ta mig igenom och redigera, skulle kunna göra hur många tidsinställda som helst. Men jag skulle nog inte hinna det, hehe.
Nu ska jag stänga av datorn, hörs. 

Birds fly away

Hej alla fina! Fotade den här bilden idag när vi kommit hem och jag blev faktiskt rätt nöjd. Men i alla fall kanske jag ska visa de jag köpte, om någon är intresserad? Jag köpte en Starbuckskopp, ihihi.
Imorgon har vi friluftsdag i skolan och jag ska åka slalom med två kompisar och det kommer nog bli ganska kul!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, hejdå.

I'm home!

Hej nu är jag hemma. Jag har haft det jättekul och jag har fotat slut på kortet, fast Madame Tussauds var väldigt överskattat. Nu är jag med Wilma och Tilde så jag berättar mer sen och kommer visa massor av bilder.
Nu ska vi nog gå hem till Tilde så hejdå!

Snövit

Det här är Wilmas kanin Lilly, åh vad hon är söt tycker jag. Har fotat henne några gånger och sen kanske jag visa lite bilder på mina egna kaniner? Om någon vill det. Snart kommer jag hem, tralalala.

Söta lockar

Det här är Tuva och hon går i sjuan i min skola, hon är jättebra på att sjunga och gillar också att fotografera.
Visst är hon fin i sina små lockar? :')
Hoppas alla mår bra, när jag kommer hem ska jag visa massa från London och jag hoppas att jag har shoppat också.

Piano

Just nu sitter jag nog på planet och har inte så roligt men snart blir det roligt får vi hoppas. Jag har inte så mycket att säga men ska se om jag har möjlighet att blogga, men medans får ni ha det bra.

London, here I come!

Hej, snart åker jag till London och det har jag inte berättat, nänä. Klockan fyra imorgonbitti drar jag iväg fast bara till Söndag, så kommer jag tillbaka. Igår åt jag mentos och drack mer, det var ganska gott.
Nu ska jag fixa lite tidsinställda, ses!

Cake of a heart

Hello! Den här goda tårtan åt jag igår och mer av den idag, den skulle likna ett hjärta fast den var ju inte helt lik det. Och jag bara babblar men ikväll blir det konsert igen men hejdå för jag vet inte vad jag ska skriva.
Ha det bra!

Häagen-Dazs

Hejsvejs! God glass är det här ska jag säga och ni borde smaka. Är ungefär som Ben & Jerry, typ lika dyr, hehe.
Just nu har vi repetion inför en sak i skolan så jag kommer hem sent men ät glass!

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag! Idag har det varit Valentines rock i skolan och nu ska jag på träning, hoppas alla får en bra dag, hejdå. (:

13 februari

Måndag idag då. Skolan som vanligt men eftersom att det är allahjärtansdag imorgon har vi en typ konsert med det temat så jag kommer hem sent imorgon tror jag och jag måste gå upp tidigt men det går nog bra.
Nu ska jag äta något och sen gå och lägga mig, godnatt!

Crunchy breakfast

Godmorgon, det här är min frukost idag. Åh, jag älskar sånna här kakflingor. Idag börjar jag halv tio som alltid på måndagar. Ute är det flera minus och jag som hoppades på lite varmare men jaja, hoppas värmen kommer snart!

Hand i hand igen

Fotade lite idag men det var ganska kallt i bara skjorta och linne. Men skönt med nollgradigt i alla fall. Snart ska jag äta varma mackor och varm choklad och nu lyssnar jag fin musik. :)
Veronica Maggio – Kvällens sista cigarrett

Elsas mode

Hej, jag ska nog börjar blogga här eller jag vet inte men vi får se hur det blir. I alla fall så köpte jag den här boken i fredags och jag har inte kommit så långt men jag hoppas att den är bra. Det är fint väder ute och jag ska nog gå ut!

Min kamera

- Canon EOS 450D
- Sigma 18-50mm 2.8 + motljusskydd + UV-filter
- Canon LENS EF 50mm 1.8 + close up-filter +1, +2 & +4
- Sigma 70-300mm 4.0 - motljusskydd
- Stativ
- Enbentstativ
- Litet stativ
- Självutlösare
- Kameraväska

RSS 2.0