last day of may

Hejhej! Sista dagen i maj idag, sen är det juni, SHIT vad tiden har gått snabbt måste jag säga. Snart sommarlov och allt, helt sjukt. I sommar ska jag försöka fota mycket mer i alla fall. Imorgon ska jag och tilde se på den efterlängtade DVD:n, ih. På lördag ska jag nog shoppa med My och söndag har jag en fotbollsmatch, får se om jag uppdatera imorgonbitti, vi har prov i musik på dagen så kanske jag plugga på morgonen, godnatt.

Wonderful

Alla borde lyssna på den här tjejen, hon sjunger himla bra! Och Louis såg videon och tweetade henne. Kanske inte så intressant, eller jo, JÄTTEINTRESSANT OCH BRA FAKTISKT. Men hur som helst lyssna på det, och kolla på andra videorna också.

wednesday ☀

Chacha. Om någon undrar lever jag typ livet nu, har rätt lite problem eller jo, men kan säga mina problem snart. Däremot har är jag sjukt lat just nu, orkar inte göra något men det är antagligen för att jag går och lägger mig så sent men får väl bättra mig antar jag. Mina problem just nu:
  • Mitt rum är stökigt.
  • Jag måste shoppa nya kläder.
  • Imorgon halv sju är det 1DVD Watch Party och då är jag på Lida med min klass, och om jag struntar i det måste jag ändå gå på min fotbollsträning, BIG PROBLEMS LIKSOM.
Så det var mina problem just nu, ja, svårt liv. Men lovar att jag ska försöka blogga bättre, see ya.

And we play, play, play..

Hejhej! Är på fotbollscup i Eskilstuna (om jag glömde att säga det?) och vi kom bara till B-slutspel. Vi spelade sjukt dåligt igår men idag var vi jättebra, vi liksom vände och så kämpade vi, det var roligt! Om ni vill kan ni följa mig på twitter, @izabellasofiaa, uppdaterar där oftare. Sen kan ni följa mig på instagram där jag heter @izabellasofia. :)


Last from instagram

Hello! Känner mig rätt stressad just nu, imorgon åker jag och mitt lag till Pingstcupen, sen är det lite i skolan som jag måste bli klar med innan skolavslutningen, men jag är så otroligt lat och glömsk så nu, har jag kvar allt till sista minuten. Kommer typ inte hinna packa heller, får gå upp tidigare imorgon eller något.. Godnatt!

Hello summer

Goodmorning! I måndags och tisdags praoade jag ju, och det var väl rätt kul. Fast det svåraste var när jag skulle åka hem för jag är verkligen inte van vid att åka kommunalt, måste typ lära mig det, fast eftersom jag inte bor i stan eller går i skola där så är det väl lite svårt. Aja, i alla fall så var det närmare 30 grader igår, sjukt bra. Nu ska jag snart till skolan, ses!

Be happy, you are my sunshine

Sitter med Tilde och har prao (den andra Tilde, har två nära vänner vid namn Tilde, hehe). Vi praoar hos min pappa och ska leta efter lite saker som kan piffa upp deras kontor lite och hittade de här tavlorna, vill ha! Sen var de billiga också. :)

Your world is my world

Hej där, har lite huvudvärk nu men är väl mest trött. Och imorgon har jag prao, och på tisdag. Får se hur det blir eftersom att jag aldrig har praoat förut. Förra året åkte jag till fjällen samma vecka så jag kunde inte praoa, men det gjorde inte så mycket direkt, haha. Ska sova nu, godnatt.

we are young

We Are Young - feat. Janelle Monáe - Fun. Bästa låten just nu, lyssnaaa.

Hellu. Har inte bloggat på ungefär fem år men jag har inte haft lust. :) Känns bra. I torsdags, gjorde jag typ inget, tror jag. Var med Tilde, i fredags åkte jag till Huddinge med andra Tilde och sen var jag och bästa tjejerna hemma hos My eftersom att hon fyllde år i April. Från igår och till idag sov jag hos Tilde och idag har jag fotat lite och såå.. Nu ska jag till centrum, tjadå.

Things about me

  • Jag såg One Direction i lördags.
  • Jag älskar mina vänner.
  • Jag har aldrig handlat på Hollister.
  • Jag älskar att äta, jag äter hela tiden typ.
  • När jag gick in fyran och femman var jag typ wannabe emo, jag trodde jag var ett emo fast det var jag inte direkt...
  • Jag vill inte börja röka.


Can't describe my pain right now

En bild på lilla Pimmis, miss you. 

Hej, hur mår alla idag då? Själv mår jag bra, tror jag, förutom att jag är lite panikslagen just nu. Lyssnar på Laleh och så men ska snart över till Tilde och prata med henne. MÅSTE till stan imorgon.
Aja, men i alla fall efter skolan var jag med Magda, Tilde och My och vi hade jättebra som vanligt, vi hade en liten picknick fast sen gick jag och My hem, nu sitter jag här har inte så mycket att göra.
Imorgon har jag match, ses!

+15

Godmorgon!
Idag är det sjukt varmt, så himla härligt alltså. Skola som vanligt idag då, sen kanske jag ska ut och springa? Vet inte. Tränade i alla fall igår och det gick väldigt bra. Kändes inte som att jag var förkyld. Sen vet jag inte om jag ska inte till stan för att försöka se One Direction. Det har ju varit kaos och Paul sa att det var deras sista besök pga. hur vissa betedde sig. Sjukt alltså. Hoppas det inte är sant, men det skulle ju inte förvåna.

Yellow

Godmorgon!
Idag börjar vi halv tio, och så har vi nationella prov också. Eftersom att jag var sjuk igår fick jag inte veta när vi började så jag var klar klockan 08.00. Men när jag kom till Tilde sa hon ju det, + att jag väckte henne, hehe.
Och är a little bit exited, One Direction är i Sverige, måste träffa de, typ i helgen eller något, hoppas de stannar ett tag. Jaja, ha en bra dag!

Colorful

Vill köpa massa sånna här shorts med färger, snyggt tycker jag i alla fall! Och sen vet jag att jag inte klippt ut så snyggt men jag får öva, sen gjorde jag det ganska snabbt också.. Ska försöka sova ganska tidigt så att jag är någorlunda pigg imorgon, även fast jag inte kommer vara helt frisk, äh vet inte, skitsamma.

Inspiration - blogs

 
Elsasfoto: En inspirerande modeblogg som drivs av en tjej från göteborg. Hennes outfits är inspirerande och hon tar fina bilder, väldigt bra uppdatering är det också. Hon skriver om sin vardag, mode och visar foton. Kolla in!
 
Lillalie: En 16-årig tjej som också har en modeblogg, hon gör jättefina collage och snygga outfits. Duktig på att fota är hon också, checka hennes blogg nu.
 
Siri Lindén: Beundras av hennes fantasi och kreativitet. Hon är så duktig på att fota och verkar ha ganska mycket erfarenhet. Alla hennes inlägg innehåller inspirerande bilder. Om du har slut på inspiration, titta in hos henne, hon är lite som weheartit, fast mindre dock, haha.
 
 

Hallon

Hej på alla!
Hallon är jättegott alltså, med yoghurt, och banan med yoghurt, hehe. Är fortfarande sjuk så är hemma idag, nyser hela tiden och det är lite jobbigt men feber har jag i alla fall inte. Nu ska jag steka pannkakor, mums alltså.
Dessutom har jag uppdaterat designen, vad tycker ni? Jag kanske kommer tröttna rätt snabbt men jag kände för en uppdatering.

Förkylning

Hej! I söndags mådde jag ju lite dåligt och nu har jag blivit förkyld, vet inte om jag ska vara hemma imorgon för jag vill VERKLIGEN bli frisk. Idag gick jag hem lite tidigare men vi hade nationella prov så det kändes bäst att vara emd även fast jag hade fått gjort proven senare ändå. Ska äta något innan jag gå och lägger mig, ses imorgon. :)

Q/A


The beginning of the week

Har mått lite krassligt sen igår, jag har haft ont i halsen så jag tränade inte idag. Men jag börjar bli förkyld vilket känns SJUKT dåligt, 1D kommer ju typ hit snart och då vill jag inte vara sjuk. Aja, när jag kom hem tog jag det lugnt och skolan var ganska bra. Men det som var bäst var att Tilde kom hem igår och idag fick jag t-shirten av henne, fett glad, har längtat efter henne också då. Nu har jag inte så mycket mer att skriva, ses.

Valborg

Lite bilder från Valborg dådå. Idag spelade jag fotbollsmatch, hela laget spelade sjukt dåligt. Och sen har jag match idag men såklart ska jag ha ont i halsen så jag vet inte om jag ska spela. Fett jobbigt. Sen har vi städdag idag, eller den är nog slut men det var bra för man fick gratis korv, dricka och kakor. Kakor fårevör liksom. Nu ska jag gå, ses!

Forever young

Har inte bloggat idag för först hade jag en fotbollsmatch som faktiskt gick rätt bra även fast vi förlorade. Jag ramlade på matchen och slog i huvudet så nu har jag ont i huvudet, fast det kanske beror på sömnbrist också. Har jobbat med en spanskagrej men nu är jag klar och är faktiskt rätt nöjd, hoppas min lärare också blir nöjd. :D
Nu ska jag fixa mig och sen gå och lägga mig, ses imorgon! Förresten, lyssnar på det här just nu.

RSS 2.0